Foto i nefoto priče

03.06.2008., utorak

Promocija knjige Kako su nas ukrali Ciganima

Dakle, kako sam i planirala, bila sam na promociji knjige koja je, zapravo, nastala na blogu. :) (http://itsprobablyme.blog.hr/)
Vjerojatno svi znate o čemu i komu se radi, a ja se nadam da ću vam uspjeti prenijeti dio atmosfere u Klubu knjižare Nova.

Dakle, došli smo tamo (dragi i ja, bez djece i psa :D) malo prošetali među policama knjižare. Bilo je totalno zabavno nežureći pregledati što se sve nudi.
Malo prije početka smo ušli u klub, sjeli u treći red i čekali početak.

Prvo je vlasnik knjižare nešto rekao, pomalo nespretno. Očito su ga nespremnog uhvatili, no meni je to bilo totalno simpa. :)
Nakon njega je koju riječ rekao vlasnik izdavačke kuće (nemojte se ljutiti, ali imene svega i svih sam uspjela zaboraviti... možda da si upisujem drugi put?:D) o velikim projektima koje je ta kuća napravila. Čini se da ih ima... :)

Nakon toga krenula je priča o knjizi. Govorila je urednica knjige (naravno da niti njoj ne znam ime:D). Ona je malo pričala o književnoj vjerodostojnosti autoričinih priča, malo o književnosti koja potječe s blogova... i onda... onda je govorila autorica. Zapravo, taj dio je meni bio najbolji.

Slika Julijana

Govorila je o sebi, o tome kako ju je dojila Romkinja... kako je zavidjela svojoj sestri na mlađoj Romkinji... Zapravo, govorila je poprilično zanimljivo. Prezanimljivo da bih mogla prepričati vam tako, pa se stoga neću preveć niti truditi. :D

Ona prva fotka je bila fotka ispred mene. Ova druga je iza mene:

Slika Publika

Dakle, nije nas bilo previše, nije nas bilo niti premalo. Bilo nas je baš onak fino... tj. moglo nas je biti i više kako bi se više knjiga prodalo. No, ovo je baš bila ugodna atmosfera. Meni. Dragom nije. Njega je tjeralo u toalet...:D

I na kraju, da ne bude sve u književničkom tonu, autorica i Dijana sa svojim plesnim klubom nam je pripremila jednu prekrasnu točku. Žao mi je da niste bili tamo da to vidite. Fotografija može prenijeti samo dio toga... glazbu i sve pokrete ne može...

Slika Trbušni ples 2

Slika Trbušni ples

Eto, toliko od mene... O knjizi ću vam nešto reći kada ju pročitam. Ipak je tiskana knjiga malo drugačija od internetskog dnevnika... :)

E, da... i želim puno uspjeha Dijani u pronalaženju zaposlenja i razbijanju predrasuda, a i našoj autorici da čim prije objavi i drugu knjigu... :)

- 22:55 - Komentari (14) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

OniKojeGledam(IČitamAkoNeštoPiše)

OniKojeČitam

Galerije by Sanja